.

2,2 bs Silk Pla Thread, 1,75 mm +/- 0,02mm материјал за снабдување со 3D печатач, филамент во боја на виножито, металик сјај, мазно печатење, силна флексибилност, силна флексибилност,

2,2 bs Silk Pla Thread, 1,75 mm +/- 0,02mm материјал за снабдување со 3D печатач, филамент во боја на виножито, металик сјај, мазно печатење,

DEN 1728.00

Стока
Достапно е за нарачката

Бои : Еден од најважните фактори на секое печатење се сведува на боја 3Д боите се смели и живописни. Измешајте и совпаѓајте светли примарни и нијансирани нијанси со сјај, текстура, искра, транспарентна, па дури и нишки од дрво и мермер. Сигурност : Ние се стремиме да направиме 3Д печатење пријатно и без грешки процес за нашите клиенти. Затоа секое влакно е внимателно формулирано и темелно тестирано за да ви заштеди време и напор секој пат кога ќе печатите. Еколошка и нетоксична : PLA е биолошки материјал, извлечен од зрна од пченка, без иритирачки мирис, безопасен за човечкото тело, повеќе еколошки; Природната деградација не ја загадува околината ;. Лесно за ракување : Нема искривување, директно печатење на кревет без топлина ;. Вакуумско пакување, запечатен транспорт, антиоксидација, докажување на влага, перформанси против корозија се одлични, без истекување на воздухот. Бои : Еден од најважните фактори на секое печатење се сведува на боја. 3Д боите се смели и живописни. Измешајте и совпаѓајте светли примарни и нијансирани нијанси со сјај, текстура, искра, транспарентна, па дури и нишки од дрво и мермер. Сигурност : Ние се стремиме да направиме 3Д печатење пријатно и без грешки процес за нашите клиенти. Затоа секое влакно е внимателно формулирано и темелно тестирано за да ви заштеди време и напор секој пат кога ќе печатите. Еколошка и нетоксична : PLA е биолошки материјал, извлечен од зрна од пченка, без иритирачки мирис, безопасен за човечкото тело, повеќе еколошки; Природната деградација не ја загадува околината ;.

Особините