.

Исцелите 1 п.п. Масажали за чистење на лицето за чистење на лицето Масажари на скалпот Масажари со рачни масоши силиконски лик шминка шминка за мешање четка за чисте

Исцелите 1 п.п. Масажали за чистење на лицето за чистење на лицето Масажари на скалпот Масажари со рачни масоши силиконски лик шминка шминка за

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Четка за длабоко чистење- четката може да ви помогне во вашиот, себум, црни глави и остатоци од шминка Четка за чистење на кожата- може длабоко вашата кожа да ја отстрани и освежи кожата, што е практично и удобно. Четка за отстранување на црнохед- изработена од силиконски материјал, безбеден и здрав, погоден за повеќето луѓе, користете време. Подлога за чистење на порите на лицето- може длабоко да ја исчисти кожата за да ја отстрани и освежи кожата, што е практично и удобно. Четка за чистење на лице-четката за чистење е изработена од силиконски од врвни класа, издржлива за употреба на терминот. Четка за длабоко чистење- четката може да ви помогне во вашиот, себум, црни глави и остатоци од шминка. Четка за чистење на кожата- може длабоко вашата кожа да ја отстрани и освежи кожата, што е практично и удобно. Четка за отстранување на црнохед- изработена од силиконски материјал, безбеден и здрав, погоден за повеќето луѓе, користете време. Подлога за чистење на порите на лицето- може длабоко да ја исчисти кожата за да ја отстрани и освежи кожата, што е практично и удобно. Четка за чистење на лице-четката за чистење е изработена од силиконски од врвни класа, издржлива за употреба на терминот. Список на пакети 1 x Карактеристики на четка за чистење на лице -Материјал : Масажари со силикони рачно -производот може да се даде како за вашите пријатели и семејства.

Особините