.

Авидити бела лукс литература Мали деловни поштари, 18 L x 12 W x 4 H, за испорака и пакување, пакет од 25

Авидити бела лукс литература Мали деловни поштари, 18 L x 12 W x 4 H, за испорака и пакување, пакет од 25

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Заштитни странични странични капаци и предно затворање на предниот дел Максимална заштита за вашите најважни документи. Произведено од силни 200#/ECT32-B Бело брановиден. Собрани во секунди без лента, лепак или главни делови. Заштитни странични странични капаци и предно затворање на предниот дел. Максимална заштита за вашите најважни документи. Произведено од силни 200#/ECT32-B Бело брановиден. Собрани во секунди без лента, лепак или главни делови. 18 x 12 x 4 "Бела луксузна литература пошта.

Особините