.

Заградата на моторниот заграда на Weiyirot Stepper, долгорочно користење за држач за монтирање на моторни мотори со црна боја, за 42мм NEMA17 3D печатач

Заградата на моторниот заграда на Weiyirot Stepper, долгорочно користење за држач за монтирање на моторни мотори со црна боја, за 42мм

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

За моторните мотори со моторни мотори се широко користени во серијата моторни мотори од 42мм За моторните мотори со моторни мотори се широко користени во серијата моторни мотори од 42мм. За моторните мотори со моторни мотори се широко користени во серијата моторни мотори од 42мм. Заградата на металниот мотор има удобни дупки за монтирање. За заградата за монтирање на монтирање на моторот од 42мм од 42мм користи напредна технологија за борба против бои за да се обезбеди долгорочна употреба. Погоден за 42мм NEMA17 Stepper Motor. Прецизните дупки за монтирање на сечење овозможуваат завртките да бидат совршено совпаѓани. Карактеристики : 1. За заградата за монтирање на монтирање на моторот од 42мм од 42мм користи напредна технологија за борба против бои за да се обезбеди долгорочна употреба. За моторните мотори со моторни мотори се широко користени во серијалот на моторниот мотор од 42мм.

Особините