.

Boxwave Car Mount for Realme C25 - мобилен рачен автомобил, монтирање на прсти за мобилен автомобил за мобилни автомобили за Realme C25 - Метални сребрени

Boxwave Car Mount for Realme C25 - мобилен рачен автомобил, монтирање на прсти за мобилен автомобил за мобилни автомобили за Realme

DEN 159.20

Стока
Достапно е за нарачката

? [Стабилност] Универзалното мобилно монтирање на автомобили за мобилни производи може да му помогне на вашиот живот да биде поедноставен со тоа што само ќе го лепите на задниот дел од вашиот C25 Овој производ го прави многу полесно да го држите вашиот телефон без интензивен зафат, спречувајќи го заморот на рацете и да понуди чувство за безбедност. ? [Едноставна инсталација] Овој гаџет обезбедува едноставен начин да се закачите на вентил за автомобили со употреба на гумени изложби. Не се потребни други алатки, со што овој процес е практично без напор. Имате можност да направите навигација, промена на музика и да повикувате во автомобилот многу поудобно. ✨ [Лесен] И покрај тоа што е додаток на уредот, вашиот C25 сепак лесно ќе се вклопи во џеб заради малата големина на гаџетот. Зарем не е толку кул што нешто што малото може да направи толку голема разлика во вашето секојдневие?. ? [Флексибилност] Дури и поладен, овој гаџет исто така може да дејствува како штанд за вашиот C25. Може да задржи до 15 килограми! Можете исто така да го користите Kickstand вертикално или хоризонтално, нудејќи различни опции за прегледување на медиуми. ♻ [Повторно користење] Ако сакате да го користите индивидуалното парче на повеќе уреди, тоа е можно исто така. Може да се исчисти и повторно да се примени. Лепилото е чувствително на притисок, што значи дека може да се стави лепилото под вода што се наоѓа додека не се чисти, а потоа да се повтори. ? [Стабилност] Универзалното мобилно монтирање на автомобили за мобилни производи може да му помогне на вашиот живот да биде поедноставен со тоа што само ќе го лепите на задниот дел од вашиот C25. Овој производ го прави многу полесно да го држите вашиот телефон без интензивен зафат, спречувајќи го заморот на рацете и да понуди чувство за безбедност. ? [Едноставна инсталација] Овој гаџет обезбедува едноставен начин да се закачите на вентил за автомобили со употреба на гумени изложби. Не се потребни други алатки, со што овој процес е практично без напор. Имате можност да направите навигација, промена на музика и да повикувате во автомобилот многу поудобно. ✨ [Лесен] И покрај тоа што е додаток на уредот, вашиот C25 сепак лесно ќе се вклопи во џеб заради малата големина на гаџетот. Зарем не е толку кул што нешто што малото може да направи толку голема разлика во вашето секојдневие?. ? [Флексибилност] Дури и поладен, овој гаџет исто така може да дејствува како штанд за вашиот C25. Може да задржи до 15 килограми! Можете исто така да го користите Kickstand вертикално или хоризонтално, нудејќи различни опции за прегледување на медиуми. ♻ [Повторно користење] Ако сакате да го користите индивидуалното парче на повеќе уреди, тоа е можно исто така.

Особините