.

Матична плоча Асрок

Матична плоча Асрок

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Поддржува 9 -та и 8 -та генерација Intel Core процесори (штекер 1151) Aquantia 10 Gigabit Lan, двојна Intel Gigabit Lan. IR дигитален PWM, 12 дизајн на фаза на моќност. Поддржува DDR4 4200+ (OC). Новиот мрежен стандард 10 GB/S беше специјално дизајниран да го задоволи корисникот кој бара итни подобрувања во перформансите. Врз основа на контролорот за клиенти на Aquantia на Aqtion, тој нуди блескаво брза брзина на трансфер на 10-гигабит/сек преку кабел CAT6. Ethernet 10 GB/S не само што е целосно компатибилен со 5 GB/S, 2,5 GB/S & Gigabit LAN, но исто така обезбедува и брзина на пренесување на гром, совршена за медиумски центар, работна станица и компјутер за игри. 2 x 128 MB AMI UEFI легален биос со повеќејазична поддршка за GUI (1 x Main BIOS и 1 x Backup BIOS), поддржува безбедна резервна копија UEFI Technology Acpi 6.0 Усогласени настани за будење, SMBIOS 2.

Особините