.

Гранд парфеми Парфем нафта сет - Ј. Малоне Блеквуд Тип - Нашето толкување, со ролна на шишиња и алатки за да ги пополните

Гранд парфеми Парфем нафта сет - Ј. Малоне Блеквуд Тип - Нашето толкување, со ролна на шишиња и алатки за да ги пополните

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Масла за парфеми на Гранд Парфуми, масла за тело и темјан нудат најдобар квалитет на сите миризливи и масла за парфеми Нашите производи се 100% неоткриени и не содржат алкохол, DPG, етанол или вода. Ова масло е квалитетно и е необично и користењето само неколку капки ќе трае цел ден. Безбедна кожа и подготвена за употреба. Убави мириси на нашите толкувања на брендирани парфеми. Ние не сме поврзани со имињата на брендот. Нашите комплети за масло за парфеми доаѓаат со 3 ролни на шишиња, по избор на боја, 3 капачиња и 3 ролери. Ние, исто така, ве снабдуваме со капаче за шипки за лесно да го истурите маслото од оригиналниот сад во ролна на шишиња, инка и 2 пипети. Масла за парфеми на Гранд Парфуми, масла за тело и темјан нудат најдобар квалитет на сите миризливи и масла за парфеми. Нашите производи се 100% неоткриени и не содржат алкохол, DPG, етанол или вода. Ова масло е квалитетно и е необично и користењето само неколку капки ќе трае цел ден. Безбедна кожа и подготвена за употреба. Убави мириси на нашите толкувања на брендирани парфеми. Ние не сме поврзани со имињата на брендот. Нашите комплети за масло за парфеми доаѓаат со 3 ролни на шишиња, по избор на боја, 3 капачиња и 3 ролери. Ние, исто така, ве снабдуваме со капаче за шипки за лесно да го истурите маслото од оригиналниот сад во ролна на шишиња, инка и 2 пипети.

Особините