.

Далечински управувач на видео-проекторот Tekswamp за Panasonic PT-LB60NTU

Далечински управувач на видео-проекторот Tekswamp за Panasonic PT-LB60NTU

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Tekswamp далечински се карактеризираат удобни, лесни за достигнување на копчињата во компактно, правоаголно тело, погодно за секојдневна употреба и транспорт Електричното коло на далечинскиот управувач бара мала моќност за работа. Willе продолжи да работи дури и кога батериите се близу до крајот на животот. На индикаторот се запали откако ќе се притисне какво било активно копче на далечинскиот управувач. Укажува дека далечинскиот управувач работи правилно и дека испраќа IR сигнал до уредот. Далечинскиот управувач е произведен од силна трајна пластика и нема лесно да се скрши. Копчињата се удобни, но не се премногу чувствителни на допир. Оваа одлика ги спречува да се истрошат или да испраќаат случајни сигнали. Безбедносна завртка е карактеристика за отпуштање на деца што спречува неовластен пристап до малите делови во внатрешноста и опасностите од гушење поврзани со нив. Tekswamp далечински се карактеризираат удобни, лесни за достигнување на копчињата во компактно, правоаголно тело, погодно за секојдневна употреба и транспорт. Електричното коло на далечинскиот управувач бара мала моќност за работа. Willе продолжи да работи дури и кога батериите се близу до крајот на животот. На индикаторот се запали откако ќе се притисне какво било активно копче на далечинскиот управувач. Укажува дека далечинскиот управувач работи правилно и дека испраќа IR сигнал до уредот. Далечинскиот управувач е произведен од силна трајна пластика и нема лесно да се скрши. Копчињата се удобни, но не се премногу чувствителни на допир.

Особините