.

Превртете се и престанете да 'рчење кошула

Превртете се и престанете да 'рчење кошула

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Намалете го 'рчењето Престанете да 'рчење кошула. Природен начин да престанете да 'рчење. Ново и подобрено лето 2021 година : Врз основа на повратни информации од клиентите, поголема пониска поширока лепенка овозможува подобро прилагодување и способност за миење. Можете да го намалите грчењето природно за оние кои првенствено 'рбет кога се на грб или страна. 5 Целосно прилагодливи ракави зашиени во задниот дел на кошулата со три отстранливи топки вклучени со вашата набавка што се вметнуваат во лепенката што може да се истегне нежно ставете точка на притисок на грчевите назад. Овие го гушкаат грчењето назад кон стомакот или страната без да ги разбудат, за да го намалат грчењето. Топчињата се прилагодливи, така што секој корисник може да ги усогласи топчињата за да ги погоди своите индивидуални точки на притисок на грбот за да ја зголеми ефективноста.

Особините