.

SUTK DH48S-S 0.1 s-990h AC 110V 220V DC 12V 24v Повторете Циклус SPDT Програмабилен Тајмер Време Прекинувач Реле Со Приклучок База DH48S Din Железница

SUTK DH48S-S 0.1 s-990h AC 110V 220V DC 12V 24v Повторете Циклус SPDT Програмабилен Тајмер Време Прекинувач Реле Со Приклучок База

DEN 658.08

Стока
Достапно е за нарачката

DH48 S-S 01 s-990h AC 110 V 220 V DC 12 V 24v Повторете Циклус SPDT Програмабилен Тајмер Време Прекинувач Реле СО Приклучок База DH48 S Din Rail Model број dh48s напон на напојување36, 110, 220 или 380 Vac, 50/60 Hz; 12 Vac/Vdc, 24 Vac/VDCTOLERANCE-15% . 10% НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА и -10% . 10% ВО DC на номинална потрошувачка на напон на напојување2w maxseting метод на префрлување метод8-сегмент 4-дигитален дисплеј надворешни димензии48x48x97.4 mmpperforate димензии45 10x45 10 mm Contact рејтинг3a@250 Vac, 5 A@28vdcrepeat прецизност ● 0.05 sec Setting грешка ● 0,5%, ● 0,05 сектерминација8 pinsmountingpanel, din железнички socketpf083a, pf083a-емеханички живот1x106electric life1x105оперативна температура0 до 50 °c (32 до 122 °f)работна влажност95% rh макс, не-кондензирачки именуване48 дигитален тајмер.

Особините