.

Aoneky Фудбал Backstop Нето, Спортска Пракса Бариера Нето, Фудбалска Топка Притискање Мрежи, Фудбал Високо Влијание Нето, Тешки Фудбалски Задржување Нето

Aoneky Фудбал Backstop Нето, Спортска Пракса Бариера Нето, Фудбалска Топка Притискање Мрежи, Фудбал Високо Влијание Нето, Тешки Фудбалски Задржување

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

4 " квадратна мрежа, полиестерски кабел од 3 мм Засилен со граница од 1/4" јаже долж периметарот. Конструкција на мрежа без јазли, цврста издржливост и врвен квалитет. Времето третирано, последните 3-5 години оставени на отворено. Работи одлично како бариера за дворот или на отворено. Aoneky Polyester Soccer Backstop Net Aoneky Soccer Backstop/Barrier Net е со дебелина од околу 3 мм И најчесто се користи зад мрежите за фудбалски гол или околу полињата за да се задржат топки во полињата или дворовите. Сите мрежи се третираат со временски услови. Овие мрежи се направени да го издржат времето и ќе траат 3-5 години оставени на отворено.

Особините