.

Зоопланктон На Гребен, 20 Л / 5,3 Фл. Гал.

Зоопланктон На Гребен, 20 Л / 5,3 Фл. Гал.

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Концентрирана Мешавина Од Морски Зоопланктон Дизајниран Да Обезбеди Есенцијални Масни Киселини, Протеини, Витамини, Амино Киселини, Со Биолошки Каротеноиди За Раст На Коралите. Подобрена За Зголемување На Биорасположивоста На Важни Хранливи Материи Како Што Се Протеини, Липиди, Витамини Од Групата Б И Други Органски Пигменти. Не Е Потребно Ладење И Нема Додадени Бои Или Синтетички Пигменти. Природен Извор На Каротеноиди За Боење. Зоопланктонот На гребенот е концентрирана мешавина од морски зоопланктон дизајниран да обезбеди есенцијални масни киселини, протеини, витамини, амино киселини, со биолошки каротеноиди за раст на коралите. Повеќе од три децении, Сихем е компанија вкоренета во здравата наука. Нашето искуство во хоби и образован персонал на хемичари и биолози се дел од пакетот кога купувате производи На Seachem. Seachem останува како една од ретките преживеани независни и приватни компании за нега на миленичиња. Сеахем е во сопственост и управуван од хобисти. Сите наши вработени се хобисти кои одржуваат аквариуми дома и во канцеларија. Самиот Seachem беше започнат затоа што еден таков страстен хобист - Д-р Лео Г.

Особините