.

16.4ft кабелски ленти за кука и јамка со 25 метални токи, врски за кабел за прицврстување, прилагодливи најлонски каични ленти за обезбедување на врски со кабел за скла?

16.4ft кабелски ленти за кука и јамка со 25 метални токи, врски за кабел за прицврстување, прилагодливи најлонски каични ленти

DEN 649.60

Стока
Достапно е за нарачката

【Бесплатна должина на намалување】 Ве молиме, препознајте ја продавницата за нарачка : AIMICS Можете слободно да ја намалите потребната должина. За една исплата, можете да добиете која било должина на кабелските врски. 【Цврсти и издржливи】 Ремените се изработени од 100% најлон материјал со метални токи и можат да издржат 50 фунти. Ремените можат да се користат за да се избегне отпад и се многу еколошки!. 【Multipurpose Fasteners】The length can be freely cut, suitable for bundling any items, such as luggage, hoses, bike racks, poles, skis, umbrellas, sports equipment, camping gear, kayaks, etc. Perfect for home and office, indoor or употреба на отворено. 【Кука за шиење и јамка】 Нелеплива лента може да се користи широко користена во шиење, ранци, чевли, облека, итн. 【Лесен за употреба】 16,4ft*1inch нелеплива лента, 25 метални куки. Навојте ја нелеплива лента низ металната кука, обратно лепење и исечете ја до должина. 【Бесплатна должина на намалување】 Ве молиме, препознајте ја продавницата за нарачка : AIMICS. Можете слободно да ја намалите потребната должина.

Особините