.

ЗККЕТО 10 парчиња закрпи за кучиња, закрпи за кучиња, отстранливи закрпи за кука и јамка, тактички тенки сини американско знаме/ шепа на кучиња во обука не работат за?

ЗККЕТО 10 парчиња закрпи за кучиња, закрпи за кучиња, отстранливи закрпи за кука и јамка, тактички тенки сини американско знаме/ шепа на кучиња

DEN 206.72

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : 3,15x2 инч x6,4x1 Вклучени се 10 пакувања тактички сервис кучиња кучиња куки и јамка. Трајни, фитливи, песни, лесни за прицврстување и отстранување. Затегната и јамка за поддршка за приложување на ранци на кучиња, елек, прицврстувач, јака. Одлична тактичка лепенка за декорација на кучиња за прикажување на затворен простор, активности на отворено или само за хоби за вашата колекција. Големина : 3,15x2 инч x6,4x1. Вклучени се 10 пакувања тактички сервис кучиња кучиња куки и јамка. Трајни, фитливи, песни, лесни за прицврстување и отстранување. Затегната и јамка за поддршка за приложување на ранци на кучиња, елек, прицврстувач, јака. Одлична тактичка лепенка за декорација на кучиња за прикажување на затворен простор, активности на отворено или само за хоби за вашата колекција. Почнувајќи од 2017 година, ЗККЕТО се фокусираше на дизајнирање, производство и продажба на сите видови на закрпи, како тактички, смешно, железо на шиење на лепенка и многу повеќе. Имаме повеќе од 500 модели на дизајн и продолжуваме да се зголемуваме. Можеме да го претвориме вашиот дизајн во лепенка, доколку ви треба, испратете ни го вашиот дизајн. Ако сакате да соберете многу видови на закрпи како нас, ве молиме фокусирајте се на нас. Производите се карактеризираат3.15x2 инчи x6 (8x5cm), 4x1.8cm) Целосен везење Екскизит занаетчиски занаетчиски занаетчија и јамка за поддршка на јамка, да се прицврстат на кој било јамка за поддршка на поддржувачката моќност, за да се прикачи и да се отстрани натпреварот за ранецот на кучињата, vert, hearness, јака.

Особините