.

Спортски Тампони Playtex, Супер Апсорпција, Без Мирис-48ct

Спортски Тампони Playtex, Супер Апсорпција, Без Мирис-48ct

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

360 спорт Ниво Заштита тампон дизајн за да одговара на вашето тело и секој негов потег за заштитна бариера за истекување Флексфит испреплетените влакна работат брзо за да ги заробат протекувањата. Контуриран апликатор за удобно, прецизно поставување. Playtex Спорт Без Мирис супер 48 Брои. Само Спортските Тампони Playtex имаат дизајн Од 360 Степени и технологија flexfit што го движи начинот на кој се движите. Спортските Тампони Playtex се одлични тампони за пливање, возење велосипед, трчање или каква и да е вашата активност по избор. Playtex Sport tampons без мирис, функција 360 Тампон За Заштита на спортско ниво дизајниран да одговара на вашето тело и секој негов потег за заштитна бариера за истекување. Со уникатни флексфит испреплетени влакна Playtex Спортските Тампони работат брзо за да ги заробат протекувањата. Контурниот апликатор На Спортските Тампони Playtex овозможува удобно, прецизно поставување.

Особините