.

SRHMYWW монтирана решетката за виси за бања и кујна за складирање и организација-мат црна 1-ниво wallидна полица за садови и тави, полица за бања без удар

SRHMYWW монтирана решетката за виси за бања и кујна за складирање и организација-мат црна 1-ниво wallидна полица за садови и тави, полица за бања

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

[Заштеда на простор] : Мултифункционалната кутија за бања е многу погодна за складирање на разни материјали Кога ќе се инсталира во бањата, можете да поставите шампон, гел за туширање, крем за лице, итн.; Кога ќе се инсталира во кујната, можете да поставите мирудии. Полицата за туширање со голем капацитет ви овозможува да чувате повеќе предмети, а оградата спречува да паднат предмети. [Супер адхезија] : Водоотпорна и силна адхезија, така што полицата за бања може да биде цврсто прикачена на wallидот и да може да се инсталира без дупки за дупчење. Чувајте ги предметите на дофат. Не грижете се за паѓање на предмети, можете да го одржите и интегритетот на идот. Тоа е совршен избор лесно да заштедите простор!. [Материјалот е издржлив и не 'рѓа] : Рамката за бања е изработена од висококвалитетен и издржлив материјал од не'рѓосувачки челик SUS304, кој е водоотпорен, отпорен на' рѓа и не е лесно деформирана. Мазната површина е многу пријателска за вас и вашите работи. Шупното дно дозволува водата во полицата за бања брзо да се исцеди и да се исуши, избегнувајќи дамки на полицата за туширање. [Лесна инсталација] : Доаѓа со хардверот за инсталација; Инсталацијата можете да ја започнете по приемот на пакетот. Покрај тоа, wallидни лепила се предвидени за употреба на мазни површини. На пример, керамичка плочка/рамен мермер/стаклен wallид, итн. [Наши услуги] : Почитувани клиенти, добредојде да ги купат нашите производи. По набавката на производот, ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Спецификација : Материјал : SUS 304 Боја од не'рѓосувачки челик : Матно црно пакување : решетка за туширање x 1 лепак без нокти × 1 филм × 2 големина : 40см*13см*5,5 см, 50 см*13см*5,5 см, 60см*13см*5.

Особините

Material:
SUS 304 stainless steel
Color:
matte black
Packing:
shower rack x 1
Nail-free glue×1:
Film×2:
Size:
40cm*13cm*5.5cm,
50cm*13cm*5.5cm,:
60cm*13cm*5.5cm:
Item weight:
net weight is about 0.32kg,
Function:
In the bathroom, storage racks can be used to store skin care products such as shampoo, conditioner, shower gel, lotion and perfume.:
In the kitchen, the shelf can be used to put spices and seasoning bottles,:
Can also be used in dining room, bedroom, living room and office:
Rust prevention:
The bathroom shelf is made of 304 stainless steel, which is rust-proof and easy to clean. Suitable for household environments such as bathrooms, toilets, and kitchens. It would be great to place the shower shelf next to the mirror or washbasin, just put the frequently used items on the shelf.:
installation tips:
Nail-free installation:
1. Clean up wall stains:
2. Apply nail-free glue evenly:
3. Press the film hard and let it stand for 72 hours:
4. Hang the main body with the film:
Please wait 72 hours in dry conditions before hanging anything :