.

Про Еволуција Фудбал 2014-Xbox 360

Про Еволуција Фудбал 2014-Xbox 360

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

True Ball Tech : PES 2014 центри сѐ што е на топката : како се движи и како играчите го користат Првиот допир и возвишената контрола е она што издвојува одредени играчи од другите. Систем За Стабилност На Анимација на Движење( M.) : новата компонента M. симулирајте го телесниот контакт помеѓу повеќе играчи во скроени анимации кои беспрекорно се вклопуваат едни во други. Срце : Про Еволуција "Срцето" На Фудбалот 2014 има за цел да ги пресоздаде ефектите од тимската поддршка, како на индивидуална основа на играчот, така и низ целиот тим. PES ID : Про Еволуција Фудбал 2013 постави нова лента за реализам, со вклучување На СИСТЕМОТ За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Играчот. За прв пат, играчите можеа веднаш да препознаат играч по нивните верно пресоздадени стилови на трчање и игра. Тимска Игра : преку иновативната Комбинација на Новата игра корисниците можат да постават различни тактики во клучните области на теренот користејќи три или повеќе играчи. Насловот про Еволуција Фудбал 2014 ќе означи нов почеток за популарната серија, со целосно нов мотор што овозможува најсеопфатен напредок за про еволуциската фудбалска серија од нејзиното основање. Новиот мотор е во развој веќе неколку години и го користи познатиот Фокс Мотор НА Коџима Продукција во неговото јадро, проширен и подобрен за да одговара на нарачаните и сложени барања на фудбалската титула. Врз основа на шест станари за игра, новиот систем овозможува секој аспект На Про Еволуцијата Фудбал 2014 да биде целосно преработен. Отфрлајќи ги претходните ограничувања наметнати од датираните системи за анимација и елементите НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, моторот му овозможи на тимот За Продукција НА ПЕС да произведе игра многу поблиску до возбудата и разновидноста на натпревар од највисоко ниво.

Особините