.

4U 20.5, ИПЦ Шасија Компатибилен Со Тајлерсбург

4U 20.5, ИПЦ Шасија Компатибилен Со Тајлерсбург

DEN 1470.40

Стока
Достапно е за нарачката

Квалитетен производ ОД ЧЕНБРО МИКОМ Квалитетен производ ОД ЧЕНБРО МИКОМ. Квалитетен производ ОД ЧЕНБРО МИКОМ. Квалитетен производ ОД ЧЕНБРО МИКОМ. Квалитетен производ ОД ЧЕНБРО МИКОМ. Ченбро Миком Рм42200-1 Системски Кабинет-Цеб-Усб2. 0 (Х2) - Напојување, Ченбро Миком Рм42200 - 1 Системски Кабинет-Цеб-Усб2. 0 (Х2) - Напојување.

Особините