.

Пенкало за стилови за Microsoft Surface, Skymirror Магнетско дигитално пенкало компатибилен со Surface Pro X/7/6/5/4/3, површинска книга 3/2/1, површински лаптоп 4/3/2, Surface GO со чувствителнос?

Пенкало за стилови за Microsoft Surface, Skymirror Магнетско дигитално пенкало компатибилен со Surface Pro X/7/6/5/4/3, површинска книга

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Лесен за употреба : Не е потребно спарување, прескокнете го процесот на спарување на Bluetooth, само инсталирајте ја батеријата за да започнете со употреба Поддржува функции за бришење и кликнување со десен клик за ваша погодност. Широка компатибилност : стилот компатибилен со Microsoft Surface Pro X (верзија LTE), Surface Pro 3/4/6/6/7, површинска книга, површинска книга 2/3, Surface GO, Surface GO 2/3, Surface Studio, Surface Студио 2, површински лаптоп, површински лаптоп 2/3/4, Студио за површински лаптоп, површинско дуо, површински дуо 2, таблет компјутерска површина 3 и комплет за пенкало. Исто така, погодно за овие производи : ASUS Transformer T3 Series HP Specter X360 2017 Dell Inspiron 13-7373/7573 (Потсетник : Не е компатибилен со Surface Pro 7+, Surface Pro 8, не е компатибилен со системот Win11). Точно и мазно : пенкалото за стилот Skymirror е чувствително и обезбедува прецизно искуство за пишување и цртање. Природно пишувајте и цртајте. Мастилото тече во реално време без одложување. Отфрлете ја дланката : Кога пишувате или цртате со стилот на Skymirror, можете да ја ставите дланката удобно на екранот и да се наведнувате без да бидете засегнати, и не мора да се грижите за досадните ознаки. Извонредна изведба : Опремена со батерија, може да обезбеди до 500 часа долго време на пишување. Ниска потрошувачка на енергија и автоматско спиење. Лесен за употреба : Не е потребно спарување, прескокнете го процесот на спарување на Bluetooth, само инсталирајте ја батеријата за да започнете со употреба. Поддржува функции за бришење и кликнување со десен клик за ваша погодност.

Особините