.

Трејлер на Сирх Лорет

Трејлер на Сирх Лорет

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

250,00 УСД + бесплатен превоз во континенталниот дел на САД, семејството Сирх произведува производи во дрво повеќе од 300 години во Германија Во текот на последниот дел од 20 век, компанијата Sirch специјализирана за индустриски палети за испорака, кои тие продолжуваат да ги произведуваат денес. По смртта на неговиот татко Исидор Сирч, Волфганг Сирч, архитект за внатрешни работи, стана претседател. За нова синергија, тој го донесе Кристоф Битцер, скулптор, во компанијата. Тимот Sirch-Bitzer започна да дизајнира и произведува многу специјални артикли за деца под името на брендот SIBI. Сите производи на SIBI се рачно изработени во фабриката SIRCH во Баварија, пред се во дрво. Првите производи на SIBI воведени во 2000 година беа модернистичката куќа за кукли на Вила Сиби, Макс Пуш автомобил и Лорет приколка. На производите на Сиби им беше доделена престижната германска награда за дизајн „Spiel Gut“ за играчки.

Особините