.

Ворхамер: Верминтид 2 Делукс ИЗДАНИЕ ПС4-Плејстејшн 4

Ворхамер: Верминтид 2 Делукс ИЗДАНИЕ ПС4-Плејстејшн 4

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Темниот Пакт : комбинираните сили на Хаосот и Скавен се диви и безмилосни и ќе бидат потребни координирани тимски напори за да се направи жив Изберете Го Вашиот Пат : Изберете помеѓу 15 уникатни кариери, секоја со различен изглед, способности, таленти и оружје. Совладајте Нови Предизвици : Доживејте уникатни сценарија и интензивни испитувања со нашите нови Херојски Дела Систем - потрошни потраги кои драматично ќе го променат составот на непријателот, поставките за ниво, употребата на оружје и целите на мисијата. Првиот ДЛЦ На Ворхамер : Верминтид 2 : градот Богенхафен е трговски град кој страда од ширењето На корупцијата На Нургл полека претекнувајќи Ги Реикландите. Вториот DLC На Warhammer : Vermintide 2 : Ве Враќа веднаш таму каде што започна сето тоа-Ubersreik. По откривањето на мистериозен објект Олесија ги испраќа хероите назад Во Уберсреик за да му донесе светлина на објектот и да ја открие неговата поврзаност со минатото. "Верминтидот се враќа-потемен, покрвав и поинтензивен од кога било! Ворхамер : Верминтид 2 е продолжение на критички признатиот Верминтид. Пристигна времето за повторно разгледување на жестокиот ко-фест за колење во прво лице со висцерална и преседан акција на навалица, поставена во апокалиптичните Времиња на крајот на светот на Фантастичните Битки на Воениот Чекан. Верминтид 2 ја проширува интензивната борба во прво лице со сосема нова непријателска фракција, 15 нови патеки за кариера, дрвја за таленти, ново оружје, подобрен систем за плен и многу повеќе. Пакетот Делукс Издание содржи Warhammer : Vermintide 2, Сенки над Bjegenhafen DLC, Назад Кон Ubersreik DLC, три ексклузивни Херојски Дела, Heraldry Heraldry тематските кожи, портрет рамка и Sigmar Задржи Статуа! * Темниот Пакт : комбинираните сили на Хаосот и Скавен се диви и безмилосни и ќе бидат потребни координирани тимски напори за да се направи жив. * Изберете Го Вашиот Пат : Изберете помеѓу 15 уникатни кариери, секоја со различен изглед, способности, таленти и оружје. * Совладајте Нови Предизвици : Доживејте уникатни сценарија и интензивни испитувања со нашите нови Херојски Дела Систем - потрошни потраги кои драматично ќе го променат составот на непријателот, поставките за ниво, употребата на оружје и целите на мисијата.

Особините