.

Преносна количка за тркалање од не'рѓосувачки челик Dongyue, со 4 тркала за заклучување, повеќеслојни панталони за облека за домаќинство

Преносна количка за тркалање од не'рѓосувачки челик Dongyue, со 4 тркала за заклучување, повеќеслојни панталони за облека за домаќинство

DEN 1195.20

Стока
Достапно е за нарачката

【Квалитетен материјал】 : закачалка за панталони направена од метал, цврста и издржлива, мазна површина и отпорност на 'рѓа во вода Заштитете ги панталоните панталони и облеката од гребење и бразда. 【4 тркала】 : Четири 360 ° тркала на дното, кои се флексибилни, издржливи и лесни. 2 ролери се опремени со уреди за сопирачките за да се олесни фиксирањето на панталоните и да се избегне лизгање. 【Заштедете простор】 : Можете да чувате панталони, здолништа, шалови, марами, врски, итн. На куките за да ја зголемите употребата на просторот за гардероба и да ви овозможи да ги видите сите панталони одеднаш и да изберете лесно облека. 【Погодно складирање】 : Кога просторот за плакари ќе се сретне со максимален капацитет за виси, користете ја количката за панталони за да висат панталони под облеката што виси. 【Брзо склопување】 : Нема потреба од комплициран хардвер или алатки, затоа што можете брзо да ја соберете количката. Дали сè уште се грижите за складирање на панталони? Дали сè уште сте вознемирени од проблеми, како што не можете да најдете панталони? Закачалките се лесни за деформирање? Облеката е лесна за брчки? Орманите не можат да се вклопат? Нашата закачалка за панталони може да ги реши вашите проблеми.

Особините

Product name:
Pants storage rack/removable pants rack
Material:
Steel Pipe
Color:
White
Expand Size:
①:
76×36.5×79.5cm
Advantage:
Easy to assemble and disassemble.:
Universal silent casters,brake design,non-slip and wear resistant.:
Perfect for small closets,dorm rooms,or rooms with a wardrobe.:
Tips:
1.Due to manual measurement, there will be an error of 1-3cm, please understand:
2.If the slight smell is normal, it will disappear within two to three days:
3.Since the shooting light and display color of different monitors are different, there may be chromatic aberration. Please refer to the actual color!:
4.If you have any questions, you can contact us by email, we will try our best to provide you with the best shopping experience. :