.

Свето 2: Паднат Ангел-Xbox 360

Свето 2: Паднат Ангел-Xbox 360

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Борете се ефикасно од задниот дел на голем број држачи под ваша контрола, вклучително и оние ексклузивни за класи на карактери 22 квадратни милји, беспрекорен и динамичен свет на фантазии што овозможува истражување во слободна форма. Две паралелни кампањи : Играат Како светлина или сенка страна, заврши со различни вештини, награди, и приказна-елементи прилагодени на избраниот пат. Шест исклучителни, борци ликови, секој со посебен изглед, способности и мотивација во играта. Волшебна онлајн режими Преку Xbox живо предизвик гејмер во соработка Pv P и Pv E игра.

Особините