.

Сандвик Коромант Ц8-ПЦЛНР-55080-19 Т-Макс П Единица За Сечење За Вртење, Цнмг 19 06 12 Мастер Вметни, Цх-Пцлнр/Л Алатка, Десна рака, 80 Мм Функционална Должина, 55 Мм Функционал?

Сандвик Коромант Ц8-ПЦЛНР-55080-19 Т-Макс П Единица За Сечење За Вртење, Цнмг 19 06 12 Мастер Вметни, Цх-Пцлнр/Л Алатка, Десна рака,

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Коромант Капто сечење единици, надворешни Вртење Алатки, стандард. Носители, Вртење Алатки За Негативни Инсерти Со Дупка. Коромант Капто сечење единици, надворешни. Вртење Алатки, стандард. Носители, Вртење Алатки За Негативни Инсерти Со Дупка. Coromant Capto Надворешно Сечење Главата Капто И SL Вртење Носители Алатка Стил Код Cx-PCLNR/L Коромант Capto систем сегмент или центар болт Стегање Пакет на 1.

Особините