.

Сашко 30251 Пред-Запечатување Полнење Јаже Поддржувач Ролна, 100 'Должина x 1/4 Ширина, Сива, 1/4 x 100' &засилувач; Sikaflex Пукнатината Флекс Заптивната Смеса 10,1 fl. Оз

Сашко 30251 Пред-Запечатување Полнење Јаже Поддржувач Ролна, 100 'Должина x 1/4 Ширина, Сива, 1/4 x 100' &засилувач; Sikaflex

DEN 460.64

Стока
Достапно е за нарачката

Производ 1 : 1/4 "х 100' Производ 1 : 1 РОЛНА. Производ 2 : готов за употреба заптивната смеса со врвен квалитет со еластична технологија што овозможува движење на пукнатината. Производ 2 : ПЕРФОРМАНСИ : Самонивелирачко, водоотпорно и текстурирано за мешање со бетонска површина. Производ 2 : ПОДДРЖУВА : бетонски и цементни плочи, како што се : патеки, гаражи, тротоари, балкони, тротоари, тераси, палуби, патеки, чекори. Производ 2 : ИЗДРЖЛИВОСТ : Се Спротивставува на стареењето и атмосферските влијанија. Производ 1 : 1/4 "х 100'. Производ 1 : 1 РОЛНА. Производ 2 : готов за употреба заптивната смеса со врвен квалитет со еластична технологија што овозможува движење на пукнатината. Производ 2 : ПЕРФОРМАНСИ : Самонивелирачко, водоотпорно и текстурирано за мешање со бетонска површина. Производ 2 : ПОДДРЖУВА : бетонски и цементни плочи, како што се : патеки, гаражи, тротоари, балкони, тротоари, тераси, палуби, патеки, чекори. Производ 2 : ИЗДРЖЛИВОСТ : Се Спротивставува на стареењето и атмосферските влијанија. Сашко 30251 Ролна За Поддршка На Јаже За Полнење Пред Запечатување, 100' Должина x 1/4" Ширина, Сива, 1/4" x 100' Sashco 30251 Пред-Запечатување Јаже За Поддршка На Јаже Ролна, 100 'Должина x 1/4" Ширина, Сива, 1/4" x 100 ' Sikaflex Флекс Заптивната Смеса, Сива, Високи перформанси, текстура полиуретан заптивната Смеса, Самонивелирање, Заптивната Смеса За Запечатување Хоризонтални Пукнатини, 10,1 fl.

Особините