.

BestCH AC / DC Адаптер За Vtech Innotab 3 Таблет 80-157861 80157861 80157841 80-157800 80157800 80-157850 80157850 Кабел За Напојување КАБЕЛ Ps Ѕид Домашен Полнач Влез: 100V - 120V AC-240 V

BestCH AC / DC Адаптер За Vtech Innotab 3 Таблет 80-157861 80157861 80157841 80-157800 80157800 80-157850 80157850 Кабел За Напојување КАБЕЛ

DEN 12.48

Стока
Достапно е за нарачката

Светски Влезен Напон 100-240ВАЦ 50/60хз ОВП, ОЦП, ДКП Заштита (ОВП : Над Напон Излез Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита На Излезот На Краток Спој). Тестирани Единици. Во Одлична Работна Состојба. Ве молиме проверете го вашиот модел дали е ист како и списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купувате погрешни производи. Бестч АЦ / ДЦ Адаптер За Втех Иннотаб 3 Таблет 80-157861 80157861 80-157841 80157841 80-157800 80157800 80-157850 80157850 Кабел За Напојување КАБЕЛ Пс Ѕид Домашен Полнач Влез : 100В - 120В АЦ - 240 ВАЦ. Бестч АЦ / ДЦ Адаптер За Втех Иннотаб 3 Таблет 80-157861 80157861 80-157841 80157841 80-157800 80157800 80-157850 80157850 Кабел За Напојување КАБЕЛ Пс Ѕид Домашен Полнач Влез : 100В - 120В АЦ - 240 ВАЦ.

Особините