.

X-DREE 3-инчен Dia PP Тркало Вртлива Плоча Топчести Лежишта Количка Тркалца 2 Сопирачка 2 Не-Сопирачка (3 ' Dia Dia rueda giratoria Placa Родамиенто Де болас Руеда Количка 2 Френо 2 Грев ф?

X-DREE 3-инчен Dia PP Тркало Вртлива Плоча Топчести Лежишта Количка Тркалца 2 Сопирачка 2 Не-Сопирачка (3 ' Dia Dia rueda giratoria Placa Родамиенто

DEN 1243.20

Стока
Достапно е за нарачката

Содржина на пакетот : 2 парчиња x Вртливо Тркало, 2 парчиња x Вртливо Тркало На Сопирачката; Име На Производ : Тркало За Тркала Тежина : 891г; Главен Материјал : Метал, ПП. Големина на тркалото : 74 х 26мм/3 "х 1" (Д*Т); Главна Боја : Бел, сребрен тон. Растојание На Дупката за монтирање : 54 х 41мм/2.6" (Л*В); Дупка За Монтирање Диа. : 9мм/0,35"(Дистанција дел орифио де монтаје : 54 х 41 мм / 2,1 'х 1,6 ''(Л * В); Дијаметро дел орифио де монтаје : 9 мм / 0,35''. Големина на вртливата Плоча : 70 х 58 х 2мм/2,8 "х 2,3" х 0,08 "(Л*В*Т); Вкупна Висина : 93мм/3,7"(тамањо де ла плака гираторија : 70 х 58 х 2 мм / 2,8 "х 2,3" х 0,08 "(Л * В * Т); Алтура вкупно : 93 мм / 3,7". Содржина на пакетот : 2 парчиња x Вртливо Тркало, 2 парчиња x Вртливо Тркало На Сопирачката; Име На Производ : Тркало За Тркала. Тежина : 891г; Главен Материјал : Метал, ПП. Големина на тркалото : 74 х 26мм/3 "х 1" (Д*Т); Главна Боја : Бел, сребрен тон. Растојание На Дупката за монтирање : 54 х 41мм/2.6" (Л*В); Дупка За Монтирање Диа. : 9мм/0,35"(Дистанција дел орифио де монтаје : 54 х 41 мм / 2,1 'х 1,6 ''(Л * В); Дијаметро дел орифио де монтаје : 9 мм / 0,35''. Големина на вртливата Плоча : 70 х 58 х 2мм/2,8 "х 2,3" х 0,08 "(Л*В*Т); Вкупна Висина : 93мм/3,7"(тамањо де ла плака гираторија : 70 х 58 х 2 мм / 2,8 "х 2,3" х 0,08 "(Л * В * Т); Алтура вкупно : 93 мм / 3,7". 3-инчен Dia PP Тркало Вртлива Плоча Топчести Лежишта Количка Тркалца 2 Сопирачка 2 Не-Сопирачкивклучува : 2 x Тркало За Тркала За Сопирачки, 2 x Тркало За Тркала Без Сопирачки.

Особините