.

5-Инчен Комплет За Влажен Полирање Со Променлива Брзина Полирач 5 Инчен Полирање 9+1 РАМПА БЕСПЛАТНО ДВД

5-Инчен Комплет За Влажен Полирање Со Променлива Брзина Полирач 5 Инчен Полирање 9+1 РАМПА БЕСПЛАТНО ДВД

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

5 " Влажен Полирач (500-4500 ВРТЕЖИ во МИНУТА Со Gfci Breaker, 110 V, 900 W). 9 Парчиња Од 5" Полирање Рампа за гранит бетон : . 1 Х Ронки 30 50 100 200 400 800 1500 3000 Биволска Кожа. 5" Гумени Поддржувач/Рампа Носителот. 1 ПАРЧЕ БЕСПЛАТНА ДВД-КОПИЈА ЗА ПОДАРОК (ви кажува како да направите полирање чекор по чекор). 5 " Влажен Полирач (500-4500 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Со Gfci Breaker, 110 V, 900 W). 9 Парчиња Од 5" Полирање Рампа за гранит бетон : . 1 Х Ронки 30 50 100 200 400 800 1500 3000 Биволска Кожа. 5" Гумени Поддржувач/Рампа Носителот. 1 ПАРЧЕ БЕСПЛАТНА ДВД-КОПИЈА ЗА ПОДАРОК (ви кажува како да направите полирање чекор по чекор). 5 " Влажен Полирач (500-4500 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Со Gfci Breaker, 110 V, 900 W). 9 Парчиња Од 5" Дијамант Полирање Рампа за гранит бетон : 1 Х Ронки 30 50 100 200 400 800 1500 3000 Биволска кожа. 5" Гумени Поддржувач/Рампа Носителот.

Особините