.

1950 Филаделфија Филис Виз Деца Нл Шампиони Тим Потпиша Бејзбол ЏСА Коа-Автограм Бејзбол

1950 Филаделфија Филис Виз Деца Нл Шампиони Тим Потпиша Бејзбол ЏСА Коа-Автограм Бејзбол

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол. 1950 Филаделфија Филис Виз Деца Нл Шампиони Тим Потпиша Бејзбол ЈСА КОА ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири. Филаделфија филис сувенири.

Особините