.

Сквотот Клин Блок Со Бонус Масажа Топка-Анти-Лизга Сквотот Рампа За Сила И Флексибилност- Еколошки Материјал-Јога, Кревање Тегови, Фитнес

Сквотот Клин Блок Со Бонус Масажа Топка-Анти-Лизга Сквотот Рампа За Сила И Флексибилност- Еколошки Материјал-Јога, Кревање Тегови, Фитнес

DEN 287.84

Стока
Достапно е за нарачката

? ОБЕЗБЕДЕНА БЛАГОСОСТОЈБА, со дополнителната топка за масажа од плута, вашите тренинзи може да завршат со олеснување на мускулите и без болка или болка следните денови ● КЛИН БЛОК ОД СКВОТОТ ОД ПЛУТА : ја издигнува петицата за да ги негира проблемите со мобилноста, да го подобри исходот на силата и флексибилноста на колкот, истовремено подобрувајќи ја формата на сквотот и моделот на моторот за да избегнете напрегање на мускулите и повреди на коленото за време на тренингот за сквотирање. ? ИМ ПОМАГА НА НЕПРОФЕСИОНАЛНИТЕ и ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ спортисти да ја постигнат својата цел без повреди, работата под големи тежини е опасна кога недостасува подвижност, блокот на клин на сквотот осигурува дека не се прави компензација во текот на целото движење. Блокот на клин на сквотот спречува паѓање, стрес во долниот дел на грбот, напрегање на глуждот и ја подобрува стабилноста, затоа го подобрува исходот на силата и зголемувањето на мускулите. ️ ● 100% ЕКОЛОШКИ и ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ, клинот од сквотот од плута е издржлива опција, формирана од плута со висока густина, анти мирис, отпорна на влага, нетоксична, мала тежина, отпорна на 800 килограми, може да се рециклира и неговите груби површински честички обезбедуваат искуство против лизгање. ? ЛЕСНИ, ЛЕСНИ ЗА НОСЕЊЕ и ИЗДРЖЛИВИ, клин блоковите од сквотот од плута се со димензии 9,05"л*4,72"w*2,56"h и тежат 1,6 килограми, што ги прави лесен за носење раствор кога одите во теретана. Кога се користат заедно, тие држат тежина до 1400 килограми. ? НАЈДОБРА МОЖНА УСЛУГА За КЛИЕНТИ, Виталкорк е достапен за да одговори на секое прашање 24/7, посветено да одговори на вашите пораки во секое време, задоволително е клиентот. ? ОБЕЗБЕДЕНА БЛАГОСОСТОЈБА, со дополнителната топка за масажа од плута, вашите тренинзи може да завршат со олеснување на мускулите и без болка или болка следните денови. ● КЛИН БЛОК ОД СКВОТОТ ОД ПЛУТА : ја издигнува петицата за да ги негира проблемите со мобилноста, да го подобри исходот на силата и флексибилноста на колкот, истовремено подобрувајќи ја формата на сквотот и моделот на моторот за да избегнете напрегање на мускулите и повреди на коленото за време на тренингот за сквотирање. ? ИМ ПОМАГА НА НЕПРОФЕСИОНАЛНИТЕ и ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ спортисти да ја постигнат својата цел без повреди, работата под големи тежини е опасна кога недостасува подвижност, блокот на клин на сквотот осигурува дека не се прави компензација во текот на целото движење. Блокот на клин на сквотот спречува паѓање, стрес во долниот дел на грбот, напрегање на глуждот и ја подобрува стабилноста, затоа го подобрува исходот на силата и зголемувањето на мускулите. ️ ● 100% ЕКОЛОШКИ и ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ, клинот од сквотот од плута е издржлива опција, формирана од плута со висока густина, анти мирис, отпорна на влага, нетоксична, мала тежина, отпорна на 800 килограми, може да се рециклира и неговите груби површински честички обезбедуваат искуство против лизгање. ? ЛЕСНИ, ЛЕСНИ ЗА НОСЕЊЕ и ИЗДРЖЛИВИ, клин блоковите од сквотот од плута се со димензии 9,05"л*4,72"w*2,56"h и тежат 1,6 килограми, што ги прави лесен за носење раствор кога одите во теретана.

Особините