.

Електрично Спроводливо Лепило, Проводно Лепило За Сребрена Паста Сребрено Пенкало За Боја за Поправка На Тастатура ПХБ, Проводно Лепило За Сребрена Паста Сребрено

Електрично Спроводливо Лепило, Проводно Лепило За Сребрена Паста Сребрено Пенкало За Боја за Поправка На Тастатура ПХБ, Проводно Лепило

DEN 158.24

Стока
Достапно е за нарачката

Одлични Перформанси : сребрен прав медиум, со одлична електрична спроводливост и со одличен електромагнетен заштитен ефект Е-пошта : сребрената боја е без метал и непроводлива, што ја елиминира секоја опасност од кратки споеви. Псж : чистиот сребрен прав медиум е изработен од пластика и чисто сребро, кое Има Силна адхезија на СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, КОМПЈУТЕР, СТОМАЧНИ/КОМПЈУТЕР и други пластични подлоги. Qurvolity : Добри перформанси за формирање филм, без исклучување на прав и филм за боја се тврди и издржливи. И производот не е лесен за таложење и раслојување. Апликацијата е сребрена боја може да се користи за компјутерско коло за поправка на тастатура, поправка на кабелско коло, коло на коло, далечински управувач и други копчиња, течни кристално поларизирани антистатички, автомобилско коло против мраз. Карактеристики : 1. Со одличен електромагнетен заштитен ефект. Силна адхезија на СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, КОМПЈУТЕР, СТОМАЧНИ/КОМПЈУТЕР и друга пластична подлога. Сребрен прав медиум, со одлична електрична спроводливост.

Особините

Optional volume:
0.2mL, 0.3mL, 0.4mL, 0.7mLSolid powder