.

Себастијан грожан со автограм тениско Топче

Себастијан грожан со автограм тениско Топче

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Себастијан грожан со автограм Тениско Топче * * оваа ставка доаѓа со Сертификат За Автентичност заедно со соодветни холограми отпорни на манипулации од Магацинот За Автограми, гарантирајќи ја автентичноста на овој рачно потпишан автограм Магацинот за автограми ја вложува својата репутација на секоја ставка што ја продава, а автентичноста е нивниот приоритет број еден. Секој автограм е загарантиран за животот да биде автентичен.

Особините