.

Кабелшлеп С0650. 1-4. 00-РС1-135-1В1, Варитрак, 5.38 х 1', Отворен, Челик, со Делител, 4 х 1.22 ИД, Радиус На Свиткување 5.31, Сребро

Кабелшлеп С0650. 1-4. 00-РС1-135-1В1, Варитрак, 5.38 х 1', Отворен, Челик, со Делител, 4 х 1.22 ИД, Радиус На Свиткување 5.31, Сребро

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Вклучен е еден делител Завртки во алуминиумски крст бар. Монтажни загради (продадени одделно). Број на единици : 1. Вклучен е еден делител. Завртки во алуминиумски крст бар. Монтажни загради (продадени одделно). Број на единици : 1. Носачите во отворен стил се изработени од челични странични ленти со висока цврстина со екструдирана алуминиумска рамка остануваат попречни шипки. Издржат крајности во топлина и студ. Предвремени вертикални разделувачи.

Особините