.

Барски - Европски Стаклен Сад-9,5 Дијаметар-Направен Во Европа

Барски - Европски Стаклен Сад-9,5 Дијаметар-Направен Во Европа

DEN 760.00

Стока
Достапно е за нарачката

Најдобро европско квалитетно стакло за крајна искра и јасност уметнички дизајниран да се координира убаво со секој декор на масата.7"Х х 9"В х 9" д. машина за миење Садови безбедно. Комплетирајте го изгледот со целата колекција на маса од Барски. Најдобро европско квалитетно стакло за крајна искра и јасност. уметнички дизајниран да се координира убаво со секој декор на масата.7"Х х 9"В х 9" д. машина за миење Садови безбедно. Комплетирајте го изгледот со целата колекција на маса од Барски. Најдобро европско квалитетно стакло за крајна искра и јасност.

Особините