.

LIXFDJ 2pc Квадратна Плоча За Очи Од Нерѓосувачки Челик 8mm / 5/16 Кука За Очи + Прстен За Морски Брод/ / 290

LIXFDJ 2pc Квадратна Плоча За Очи Од Нерѓосувачки Челик 8mm / 5/16 Кука За Очи + Прстен За Морски Брод/ / 290

DEN 517.12

Стока
Достапно е за нарачката

8мм со 40мм х 50мм Правоаголна Плоча 4 дупки потонати АИСИ 316 Морски Нерѓосувачки Главен/Око Плочи. Спецификација : - американското додавање на молибден од Легура На Железо спречува специфични форми на корозија. Познат е и како нерѓосувачки челик од морска класа поради зголемената отпорност на корозија на хлорид во споредба со типот 304. Тип 304 е класичен 18/8 или а2 додавањето на молибден од нерѓосувачки легури спречува специфични форми на корозија. Познат е и како нерѓосувачки челик од морска класа поради зголемената отпорност на корозија на хлорид во споредба со типот 304. Тип 304 е класичен 18/8 или А2 нерѓосувачки и ќе кородира со текот на времето. Должина помеѓу Дупки : 35мм Ширина помеѓу Дупки : 25мм. нашите производи се позиционирани да им обезбедат на нашите клиенти производи со најдобар квалитет што ви се потребни за да го овозможите дизајнот.

Особините

- American Iron & Steel Institute (AISI) Type 316 — for food and surgical stainless steel uses; alloy addition of molybdenum prevents specific forms of corrosion. It is also known as marine grade stainless steel due to it’s increased resistance to chloride corrosion compared to type 304. Type 304 is the classic 18/8 or A2 stainless & will corrode over time. :