.

Еволур Лурдс Кабриолет Креветчето Дете Стража Железнички Во Грејхуд, Целосна И Лесна Монтажа, Траен Квалитет, Претвора Креветчиња Во Кревети За Мали Деца, Изработе

Еволур Лурдс Кабриолет Креветчето Дете Стража Железнички Во Грејхуд, Целосна И Лесна Монтажа, Траен Квалитет, Претвора Креветчиња

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

БЕЗБЕДНО ЗА ВАШЕТО МАЛЕЧКО : шината за заштита на креветчето ги штити вашите мали деца од случајни падови ЛЕСНОТИЈА НА КОРИСТЕЊЕ : Лесно прицврстлива стражарска шина. КАРАКТЕРИСТИКИ : конструкција Од Цврсто дрво. Ги исполнува сите безбедносни стандарди. Имајте на УМ : Детето ќе биде не помалку од 15 месеци, и тежи не повеќе од 50 Килограми. СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОИЗВОДОТ : производот има димензии од 54,5 Л х 1,11 В х 14,3 Инчи. БЕЗБЕДНО ЗА ВАШЕТО МАЛЕЧКО : шината за заштита на креветчето ги штити вашите мали деца од случајни падови. ЛЕСНОТИЈА НА КОРИСТЕЊЕ : Лесно прицврстлива стражарска шина. КАРАКТЕРИСТИКИ : конструкција Од Цврсто дрво. Ги исполнува сите безбедносни стандарди. Имајте на УМ : Детето ќе биде не помалку од 15 месеци, и тежи не повеќе од 50 Килограми. СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОИЗВОДОТ : производот има димензии од 54,5 Л х 1,11 В х 14,3 Инчи. Еволур кабриолет креветчето стража железнички се користи за претворање на креветчето во кревет за мали деца за да ви помогне да го задржите вашето малечко безбедно и сигурно во фазата на кревет за мали деца.

Особините