.

Јиџу Кошарка Тренинг Клипборд Комплет Опрема Магнети Кошарка За Додатоци

Јиџу Кошарка Тренинг Клипборд Комплет Опрема Магнети Кошарка За Додатоци

DEN 189.12

Стока
Достапно е за нарачката

Одбор за настава за преклопување кошарка во боја, овозможувајќи им на играчите брзо и јасно да ги разберат вештините за обука шаховски фигури, силно вшмукување, лесен за употреба. Мазната површина може да се користи за многу намени, како што се табли за пишување, итн. Изработена од висококвалитетен пвц материјал, кожата се чувствува добро. Светли бои, одлична изработка, дизајн на преклопување, пренослив дизајн, лесен за носење. Неопходна алатка за кошаркарски тренинзи, која може совршено да ги трансформира стратешките информации во акции на игралиштето. Одбор за настава за преклопување кошарка во боја, овозможувајќи им на играчите брзо и јасно да ги разберат вештините за обука. шаховски фигури, силно вшмукување, лесен за употреба. Мазната површина може да се користи за многу намени, како што се табли за пишување, итн. Изработена од висококвалитетен пвц материјал, кожата се чувствува добро. Светли бои, одлична изработка, дизајн на преклопување, пренослив дизајн, лесен за носење. Неопходна алатка за кошаркарски тренинзи, која може совршено да ги трансформира стратешките информации во акции на игралиштето. Опис : - одбор за настава за преклопување кошарка Во боја, овозможувајќи им на играчите брзо и јасно да ги разберат вештините за обука-Изработена од висококвалитетен пвц материјал, кожата се чувствува добро-Светли бои, одлична изработка, дизајн на преклопување, пренослив дизајн, лесен за носење - шаховски фигури, силно вшмукување, лесен за употреба.

Особините