.

D&засилувач; D PowerDrive 744K7 Поли V Појас, 7 Бенд, Гума

D&засилувач; D PowerDrive 744K7 Поли V Појас, 7 Бенд, Гума

DEN 374.24

Стока
Достапно е за нарачката

Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма Појасот можеби не доаѓа во картонски ракав. Квалитетни ремени за пренос на енергија по конкурентна цена. Произведено Во Кина. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Појасот можеби не доаѓа во картонски ракав. Квалитетни ремени за пренос на енергија по конкурентна цена. Произведено Во Кина. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На производителот на САД од ист Тип.

Особините