.

ДЕЦАЦИЈА ЗА РАБОТНИК ЗА ЛИНГЕР

ДЕЦАЦИЈА ЗА РАБОТНИК ЗА ЛИНГЕР

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Декал, 9 "x12" Референтната декларација на Линеман Ригер е 9 "x12". Содржи информации за капацитетите на прашка, факторите на оптоварување и дистрибуцијата на тежината, блок и фер оптоварување на олово, хардверски капацитети за местење, пресметани тегови на оптоварување, столбови за мртви завртки, распон на ниво, тегови на проводникот, сигнали за раце, тегови на пол и список со список на операторот.

Особините