.

Владимир Гереро Потпиша Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48775 - Автограм Бејзбол Топки

Владимир Гереро Потпиша Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48775 - Автограм Бејзбол Топки

DEN 2767.84

Стока
Достапно е за нарачката

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол. Владимир Гереро Потпиша Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48775 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири На Владимир Гереро. Лос Анџелес ангели сувенири.

Особините