.

3M DBI-SALA EZ-LINE 7605060 HORITOR HORIONTAL HORITORING LIFELINE, 60 'галванизиран кабел, вграден во индикатори за напнатост, напнатост и влијанија, сина

3M DBI-SALA EZ-LINE 7605060 HORITOR HORIONTAL HORITORING LIFELINE, 60 'галванизиран кабел, вграден во индикатори за напнатост,

DEN 8954.88

Стока
Достапно е за нарачката

60 стапки (18,3 м) Системот за повлекување може да се постави во која било должина Солиден 1/4 "" (6,3мм) 7x19 галванизиран животен век на кабел. Ергономски лесен за носење. Екстремно лесен и преносен дизајн. Вградени индикатори за крик, пред-затегнување и влијанија. Само за индустриска/професионална употреба. Опис на производот EZ Line е најпознатиот кориснички и најбрз хоризонтален систем на животни животни за инсталирање, отстранување и складирање на пазарот денес! Иновативниот дизајн што може да се повлече на EZ Line му овозможува на корисникот брзо и ефикасно да постави која било должина на системот за само секунди и да го демонтира исто толку брзо. Целиот животен век се повлекува во лесен случај за носење што елиминира големи и гломазни калеми на кабел, кои тешко се поставуваат, преместуваат и чуваат. Покрај тоа, EZ Line е 33% полесна од традиционалните системи кои обезбедуваат лесна употреба и додаде задоволство на работниците. Секогаш можете да зависите од нашите хоризонтални системи за безбедност за мобилност и заштита од паѓање кога работите во висина. Затоа инженерите за безбедност и директорите на страниците избираат хоризонтални животни на DBI Sala®. Ние нудиме најширок избор, како и значителни предности во безбедноста и продуктивноста. Хоризонталниот животен век може да се чини дека е основна линија нанижана помеѓу две сидра, но не е. Клучно е да се избере систем кој е прецизен инженер и строго тестиран за да се исполнат регулативите. Овие системи се користат за заштита на работниците кои работат во хоризонталната рамнина кои можеби немаат континуиран пристап до соодветни точки на прицврстување. Од производителот Protecta Rebel 66-метри самостојно влечење на живот со 5мм галванизиран кабел, алуминиумско куќиште со карабинер. Protecta Rebel е решение за заштита од есен што не ги компромитира буџетите или безбедноста и им овозможува на работниците да додадат мобилност.

Особините