.

McCamstore Hirose 12pin Meal to 12pin женски високо флексибилен кабел за проширување за Hitachi Panasonic Sony CCD индустриска камера

McCamstore Hirose 12pin Meal to 12pin женски високо флексибилен кабел за проширување за Hitachi Panasonic Sony CCD индустриска камера

DEN 1273.60

Стока
Достапно е за нарачката

Hirose 12pin машки до женски флексибилен кабел за Hitachi Panasonic Sony CCD камера, линија за активирање од 12 пинови Приклучок A : HR10 A-10 P-12 P (73), Plug B : HR10 A-10 P-12 S (73). Должина на кабелот : Достапни се 1m/2m/3m/5m/8m/10m. Друга должина може да се прилагоди. Mc Camstore Hirose 12pin машки до женски флексибилен кабел за Hitachi Panasonic Sony CCD камера. Hirose 12pin машки до женски флексибилен кабел за Hitachi Panasonic Sony CCD камера, линија за активирање од 12 пинови. Приклучок A : HR10 A-10 P-12 P (73), Plug B : HR10 A-10 P-12 S (73). Должина на кабелот : Достапни се 1m/2m/3m/5m/8m/10m. Друга должина може да се прилагоди. Mc Camstore Hirose 12pin машки до женски флексибилен кабел за Hitachi Panasonic Sony CCD камера. Hirose 12pin машки до женски флексибилен кабел за Hitachi Panasonic CCD Sony Кабел за камера за моќност, видео, HD и VD сигнал за пренос. Конектор А : HR10 A-10 P-12 S (73), Hirose 12pin Femaleенски приклучок за приклучок за приклучок B : HR10 A-10 P-12 P (73), кабел за приклучок за конектор Hirose 12pin : 100cm до 10 метри високи флексибилен, заштитен, тешка должност, коаксијален, коаксијален, коаксијален, коаксијален, коаксијален, коаксијален, Професионален кабел за бакар Таијо.

Особините