.

Нбк Јапонија МЈЦ-65ЦСК - СХ 16мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ-65ЦСК - СХ 16мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 24мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. Спојка Направена Во Јапонија. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 16мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 24мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. Спојка Направена Во Јапонија. Nbk Јапонија MJC-65 CSK-WH 16mm до 24mmjaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-65 CSK-WH 16mm до 24mm вилица-тип Флексибилна Спојка, ова е тип на вилица флексибилна спојка. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 16ммспојка Со 2 Дијаметар : 24ммспојка Должина : 90појка Надворешен Дијаметар : 65материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.

Особините