.

Beoxagar Посакувајте Фрист патување околу банер на сонцето, прво патување околу банер на сонцето, украси за тематски забави за сонце, простор за прв роденден, декорациј

Beoxagar Посакувајте Фрист патување околу банер на сонцето, прво патување околу банер на сонцето, украси за тематски забави за сонце,

DEN 127.84

Стока
Достапно е за нарачката

Getе добиете : Сребрени букви „Прво патување околу сонцето“, ракетни транспаренти од 2 парчиња и транспаренти на астронаути од 2 парчиња, како што е прикажано на сликата (Димензии како што е прикажано). Погодно е за главната слика за роденден на 1-годишно бебе во вселената. Материјалот на производот е еколошки и нема чуден мирис. Може да им дозволи на децата да имаат среќна забава. Getе добиете : Сребрени букви „Прво патување околу сонцето“, ракетни транспаренти од 2 парчиња и транспаренти на астронаути од 2 парчиња, како што е прикажано на сликата. (Димензии како што е прикажано). Погодно е за главната слика за роденден на 1-годишно бебе во вселената. Материјалот на производот е еколошки и нема чуден мирис. Може да им дозволи на децата да имаат среќна забава. Прво патување околу транспарентот на сонцето, украси за тематски забави за сонце, простор за прв роденден, декорација на момче или девојче, декорација на сонце, простор 1 -ви роденденски украси.

Особините