.

PNY XLR8 CS3040 1TB M.2 NVME Gen4 X4 Внатрешен погон на цврста состојба-M280CS3040-1TB-RB

PNY XLR8 CS3040 1TB M.2 NVME Gen4 X4 Внатрешен погон на цврста состојба-M280CS3040-1TB-RB

DEN 1103.84

Стока
Достапно е за нарачката

Надградете го вашиот компјутер M2 PCIE Gen4 овозможено да уживате во ултра високите перформанси што ги барате. Интерфејсот NVME PCIE Gen4 X4 обезбедува исклучителни перформанси до 5. Брзини напишете; Побавно кога е опремено во матични плочи PCIE Gen3 X4. Подобрениот опсег на опсегот на интерфејсот NVME Gen4 овозможува екстремни перформанси и мала латентност, што го прави супериорен во однос на SSD со седиште во SATA. Ултра високите перформанси се идеални за барање апликации, високи игри и интензивни обем на работа. Поддржана од 5 -годишна гаранција со поддршка од нашиот тим за техничка поддршка во САД. Надградете го вашиот компјутер M.2 PCIE Gen4 овозможено да уживате во ултра високите перформанси што ги барате. Интерфејсот NVME PCIE Gen4 X4 обезбедува исклучителни перформанси до 5. Брзини напишете; Побавно кога е опремено во матични плочи PCIE Gen3 X4. Подобрениот опсег на опсегот на интерфејсот NVME Gen4 овозможува екстремни перформанси и мала латентност, што го прави супериорен во однос на SSD со седиште во SATA. Ултра високите перформанси се идеални за барање апликации, високи игри и интензивни обем на работа.

Особините