.

VGA SVGA до S-VIDEO 3 RCA TV AV кабел Адаптер за компјутер за компјутер

VGA SVGA до S-VIDEO 3 RCA TV AV кабел Адаптер за компјутер за компјутер

DEN 1470.40

Стока
Достапно е за нарачката

VGA SVGA до S-VIDEO 3 RCA TV AV кабел Адаптер за компјутер за компјутер VGA SVGA до S-VIDEO 3 RCA TV AV кабел Адаптер за компјутер за компјутер. Стандарден под-Д VGA влез. Workе работи со лаптопи и работна површина со VGA картички што има можност за функција на ТВ-надвор преку конекторот VGA. VGA конектор на едниот крај и двете RCA Jack Video (TV) надвор и S-Video Out Out конектори од другиот крај. Конектор : Д-под-голема густина од 15 пински машки до S-Video Mini DIN 4 Pin Female и RCA Jack. Боја : Црна големина : 19.5x1,5 см Тежина : 1,40oz.

Особините