.

Светилка за терапија со светлина во Албина, УВ 10000 луксуз со 3 режими на температура во боја и прилагодлива осветленост и функција за тајмер и меморија, среќна ламба

Светилка за терапија со светлина во Албина, УВ 10000 луксуз со 3 режими на температура во боја и прилагодлива осветленост и функција за тајмер

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

【Природна симулација на сончева светлина】 : 10,000 луксузни УВ-без светлина, имитирајќи ја сончевата светлина во спектарот, што создава удобна атмосфера и го олеснува вашето расположение, особено во дождливи денови, облачни денови и други мрачни затворени опкружувања 【Мултифункција】 : Доста сончева светлина може да го подобри спиењето со продолжување на длабокото време на спиење, да се задржи енергијата и да се подобри фокусот. 2-во-1 сончева светлина/дневно осветлување светло ќе биде погоден избор. 【3 режими на температура на бојата и прилагодување на осветленоста】 : Со бела светлина, природна светлина и топла светлина 3 режими избор (со копче од лево), Албина Среќна ламба ги задоволува повеќето од различните потреби, исто така ќе се користи како секојдневно читање /светло за осветлување/спиење. Краток печат (25%-50%-75%-100% ) или долг печат (25%-100% ) копчињата "+"/"-" од десно за прилагодување на нивото на осветленост. 【Функција за тајмер и меморија】 : 10 мин/20 мин/30 мин/60 мин. Со мемориската функција, среќната ламба се сеќава на претходната поставка за осветленост, зачувајте го времето и избегнувајте повторно прилагодете го. Рачно, што создава идеална атмосфера за спиење особено во текот на ноќта. Со функцијата за меморија, среќната ламба се сеќава на претходната поставка за осветленост, зачувајте го вашето време и избегнувајте повторно прилагодете ја. 【Преносен и уметнички дизајн】 : Со лесна и компактна големина, лесен за чување и носење, можете да го ставите на вашата канцеларија, веднаш до вашиот лаптоп, на кујната, бирото за пишување или на кое било место. Albina Lamp исто така може да ја користи како декорација заради неговиот уникатен дизајн на изглед. 【Природна симулација на сончева светлина】 : 10,000 луксузни УВ-без светлина, имитирајќи ја сончевата светлина во спектарот, што создава удобна атмосфера и го олеснува вашето расположение, особено во дождливи денови, облачни денови и други мрачни затворени опкружувања. 【Мултифункција】 : Доста сончева светлина може да го подобри спиењето со продолжување на длабокото време на спиење, да се задржи енергијата и да се подобри фокусот.

Особините