.

Замена на моторцикл SILSCVTT 3,3 & 2,5 & 2.5R мотор за мотор за Traxxas 2.5 3.3 мотор T-Maxx Revo Jato Rustler Slayer Carb

Замена на моторцикл SILSCVTT 3,3 & 2,5 & 2.5R мотор за мотор за Traxxas 2.5 3.3 мотор T-Maxx Revo Jato Rustler Slayer Carb

DEN 394.72

Стока
Достапно е за нарачката

Мотоцикл 3,3 & 2,5 & 25 R замена на карбураторот на моторот за Traxxas 2.3 мотор T-Maxx Revo Jato Rustler Slayer. Овој производ има карактеристики на одличен квалитет, лесен почеток, доволна моќност, ниска потрошувачка на гориво и отпорност на корозија. Растојанието на дупката е прецизно, што може да се совпадне со машината. Врската ги содржи сите делови на сликите. Ве молиме, одговарајте на бројот на делот со бројот на дел од стариот дел за да се обезбеди вклопување пред да се купи. Мотоцикл 3,3 & 2,5 & 2.5 R замена на карбураторот на моторот за Traxxas 2.3 мотор T-Maxx Revo Jato Rustler Slayer. Овој производ има карактеристики на одличен квалитет, лесен почеток, доволна моќност, ниска потрошувачка на гориво и отпорност на корозија. Растојанието на дупката е прецизно, што може да се совпадне со машината. Врската ги содржи сите делови на сликите. Ве молиме, одговарајте на бројот на делот со бројот на дел од стариот дел за да се обезбеди вклопување пред да се купи.

Особините