.

Кинепин бренд, коси пинцети

Кинепин бренд, коси пинцети

DEN 672.00

Стока
Достапно е за нарачката

Совршено усогласени совети Извадете ги фините влакна на веѓите со леснотија Направено со материјали за добра оценка и чиста. Кога ги користите краевите, материјалите можат внимателно да се судрат едни со други и се дизајнирани да се користат на мали простори. Совршено усогласени совети Извадете ги фините влакна на веѓите со леснотија. Направено со материјали за добра оценка и чиста. Кога ги користите краевите, материјалите можат внимателно да се судрат едни со други и се дизајнирани да се користат на мали простори. Кинепин наклон пинцети е соодветна големина, така што може да се користи насекаде, во кое било време и сите возрасти.

Особините