.

ATO 5 HP 3,7 kW три фаза VFD инвертер, 230V, 380V, 480V 3 фазен влезен излез VFD променлива фреквенција погон

ATO 5 HP 3,7 kW три фаза VFD инвертер, 230V, 380V, 480V 3 фазен влезен излез VFD променлива фреквенција погон

DEN 7391.84

Стока
Достапно е за нарачката

Излезна фреквенција : 0,00 ~ 400,00 Hz, прилагодлива Контролен режим - v/f контрола; Контрола на вектор без сензори. со комуникација RS485. Оценка на куќиштето - IP 20. Автоматска заштеда на енергија Вклучување - Оптимизирајте ја кривата V/F автоматски врз основа на оптоварувањето за да реализирате заштеда на напојување. Автоматско регулирање на напонот (AVR) - може да го задржи постојан излезен напон кога напонот на изворот на енергија варира. Автоматско ограничување на струјата - Ограничете ја струјата на работа автоматски за да избегнете чести прекумерна струја што ќе предизвика патување. 【Влезни параметри】 5 HP 3,7k W три фази VFD, влезен напон : 3 фаза 220 V/380 V/480 V AC ± 15% (по избор), влезна фреквенција : 50 Hz/60 Hz. 【Излезни параметри】 3,7k W/4k W 3 фаза VFD променлива фреквенција погон, излезен напон : 3 фаза AC 0 ~ Влезен напон, излезна фреквенција : 0,00 ~ 400,00 Hz. 【Предности】 400 V/480 V Трифазен конвертор на инверторот VFD, со прилагодлива фреквенција на излез, автоматско зачувување на енергија, автоматско регулирање на напонот, ограничување на струја автоматски автоматски за да се избегне честа прекумерна струја што ќе предизвика патување. 【Широк спектар на апликации】 ATO 220 V/380 V/460 V Три фазен влезен излез VFD специјализиран дизајниран за три фазен индукција мотор, широко применет за контрола на брзината на единечните фази, како што се пумпи, вентилатори, електрични алатки, итн. 】 1* Трифазен погон на променлива фреквенција, 1* Упатство за корисникот. 【Клиент прво】 Ако немате искуство во возење VFD, не заборавајте да се повикате на упатствата пред да работите со VFD. Ако не сте сигурни за големината или имате проблем за производот или услугата, не двоумете се да ни испратите е -пошта. Ние ќе ви одговориме во рок од 12 ч.

Особините

Input voltage :